Service

Truckservice när den är som bäst. Vi har kvalificerad servicepersonal med många års erfarenhet av de flesta truckmodeller och fabrikat på marknaden! Utbildning sker kontinuerligt då teknikutvecklingen är snabb inom truckbranschen. Vi ligger i framkant även när det gäller truckservice. Vår servicepersonal finns i våra nya toppmoderna lokaler i Lidköping, men även med sina servicebussar ute hos våra kunder över hela Västra Götaland och Halland.

Vi investerar kontinuerligt i de senaste verktygen, diagnosinstrument och programmeringsutrustning, för att ta väl hand om de olika truckar som finns ute bland våra kunder och ge bästa tänkbara truckservice. Genom vår erfarenhet och utrustning kan vi inte bara serva era truckar snabbt, korrekt och kostnadseffektivt. Vi kan även anpassa dem till de körförhållanden och den miljö som gäller på just ditt företag!

MARKNADENS BÄSTA RESERVDELSBACKUP?

- Snabbt reparerad truck löser problem och sparar pengar!

Vi de mest förekommande reservdelarna och slitdetaljerna till alla Truckfabrikat Vi arbetar för snabba och pålitliga leveranserna av reservdelar. Inom 24 timmar har vi reservdelarna på plats! Beställer vi före 17.00 så landar reservdelarna hos oss dagen efter. Detta hjälper oss att hålla truckarna igång. Snabbheten betyder mindre problem och lägre kostnader hos våra kunder då de omgående har trucken i arbete igen och materialflödena därmed åter fungerar normalt. Våra kunder ska koncentrera sig på sin huvudverksamhet, truckarna sköter vi!

·